Wat is mijn ip adres?

Uw ip adres is:

Teamviewer.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam Pellentesque habitant.

Printer drivers

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam. Pellentesque habitant

exertus Intranet

Systeem- & Applicatie support

Systeem- & Applicatie support
Een betrouwbare ICT-omgeving vergt proactief beheer, voorkom u dat uw systeem door calamiteiten niet beschikbaar is. Niet onbelangrijk, want bedrijfsprocessen zijn in steeds grotere mate afhankelijk van ICT en kunnen bij het niet beschikbaar zijn de onderneming een behoorlijke schadepost opleveren.  Exertus heeft een ruime ervaring met het beheer van Windows, Linux en Unix omgevingen.

ERP ( Enterprise Resource Planning )
ERP brengt de automatische afhandeling van o.a. logistieke, productie en financiële bedrijfsprocessen onder in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem. Deze geïntegreerde automatiseringsoplossing is ook wel bekend als ERP-software. ERP-systemen zijn door de modulaire opbouw geschikt voor vrijwel elke organisatie waarbij echter wel aangetekend dient te worden dat het om standaard software gaat en dus niet altijd alle wensen afdekt.  Exertus  heeft een zeer ruime ervaring met Baan/Infor ERP customisations en maatwerkontwikkeling om ook bedrijfsprocessen die niet standaard zijn naadloos te integreren met uw ERP systeem. Ook voor technische consultancy, migraties, (EDI) interfaces en slimme customisations voor uw ERP-systeem zijn wij een betrouwbare en ervaren partner. Dit alles tegen zeer concurrerende tarieven.


RAD (Rapid Application Development)

Veel bedrijven ondersteunen hun bedrijfsprocessen met Microsoft oplossingen als Excel of Access. Wat echter als een medewerker besluit om een andere werkomgeving te zoeken? En wat als dit stukje maatwerk zo belangrijk wordt dat meerdere mensen er gebruik van moeten maken? Exertus kan hierin ondersteunen met RAD (Rapid Application Development) tools. Hiermee kunnen snel en efficiënt web-based applicaties ondersteund door een volwaardige database worden ontwikkeld waarmee uw bedrijfsprocessen professioneel ondersteund worden.

BI (Business Intelligence)

Veel bedrijven gebruik van meerdere systemen en dus databronnen ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan een ERP-systeem, een kwaliteitssysteem, een tijdregistratiesysteem of een Microsoft Excel overzicht. BI kan informatie uit al deze informatiebronnen bij elkaar brengen om vervolgens informatie uit deze databronnen te combineren. Het biedt ongekende mogelijkheden voor het creëren van slimme KPI’s of het maken van  bijvoorbeeld trend analyses.  Waardevolle en strategische informatie kan op deze manier inzichtelijk worden gemaakt, meten is weten en het verbeterd de concurrentiepositie.  De informatie kan op alle niveaus binnen de organisatie worden ingezet. Exertus heeft een ruime ervaring met BI-oplossingen van SAP (Business Objects ).