Wat is mijn ip adres?

Uw ip adres is:

Teamviewer.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam Pellentesque habitant.

Printer drivers

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam. Pellentesque habitant

exertus Intranet

ICT advies & project management

ICT advies & project management
ICT-projecten vragen om management-, ICT- en mensenkennis. Exertus heeft een jarenlange ervaring met ICT-projecten, de brede kennis van ICT en de juiste management- en communicatievaardigheden maken Exertus tot een professionele partner om uw ICT-project inhoudelijk en efficiënt te begeleiden. Uw project op tijd en binnen budget geleverd

Probleemloos IT-oplossingen implementeren begint met een gedegen voorbereiding.  Adviseren in de oplossings- én de uitvoeringsfase. Het tijdig signaleren knelpunten, bewaken van het tijdspad, het leveren de juiste producten en het bewaken het budget. Goed projectmanagement voorkomt dat een ICT project een fiasco wordt en de onderneming handen vol geld kost.  Exertus is vertrouwd met PRINCE2. Deze internationaal erkende projectmanagementmethode kan worden ingezet voor een gestandaardiseerde aanpak van uw ICT-project. 

ICT is een middel
Onze stelregel is ‘ICT is een middel, niet het doel’. Een analyse van uw systemen leidt niet per definitie tot wijziging of uitbreiding van ICT-systemen. Een kleine aanpassing in het proces of bijscholing van medewerkers kan ook een sleutel in oplossing zijn. Waar mogelijk werken we nauw samen met de ICT-beheerders binnen de organisatie van onze klanten of andere soft- en hardware leveranciers. Draagvlak is immers een belangrijke succesfactor voor de kwaliteit en het tijdig opleveren van het project.