Wat is mijn ip adres?

Uw ip adres is:

Teamviewer.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam Pellentesque habitant.

Printer drivers

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam. Pellentesque habitant

exertus Intranet

Onze Diensten exertus experiencie IT

Applicatiehosting

Werken ‘in the cloud’ | Online backup

Exertus biedt middels applicatiehosting oplossingen uw de mogelijkheid op elke locatie met uw eigen applicaties te werken.  De applicatie wordt op onze servers geïnstalleerd en vervolgens in uw eigen private cloud beschikbaar gesteld. Geen zorgen over systeembeheer, updates, virussen, inbraken, back-ups of investeringen in hardware, maar een complete ontzorging van uw applicatieplatform . Dit alles met een hoge gegarandeerde beschikbaarheid (uptime).

Applicatiehosting geeft  tevens zekerheid  voor een veilig en betrouwbare opslag van kostbare data, data is immers onvervangbaar.  Geen zorgen over tapes of verwisselbare schijven, maar een back-up oplossing op maat, al dan niet met versiebeheer. In alle gevallen wordt uw data opgeslagen op moderne hardware in een veilig en gecertificeerd Nederlandse datacenter.

ICT advies & project management

ICT advies & project management

ICT-projecten vragen om management-, ICT- en mensenkennis. Exertus heeft een jarenlange ervaring met ICT-projecten, de brede kennis van ICT en de juiste management- en communicatievaardigheden maken Exertus tot een professionele partner om uw ICT-project inhoudelijk en efficiënt te begeleiden. Het project op tijd en binnen budget geleverd! 

Lees meer

Systeem- & Applicatie support

Systeem- & Applicatie support

Een betrouwbare ICT-omgeving vergt proactief beheer. Hiermee wordt voorkomen dat systemen door calamiteiten niet beschikbaar zijn. Niet onbelangrijk, want bedrijfsprocessen zijn in steeds grotere mate afhankelijk van ICT. Exertus heeft een ruime ervaring met het beheer van Windows, Linux en Unix omgevingen. 

Lees meer

Interfacing

Interfacing

U haalt het maximale uit uw applicaties als deze de informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Nu ondernemingen steeds vaker gebruikmaken van ‘best of breed’ oplossingen moeten systemen ook steeds vaker met elkaar communiceren, bij voorkeur in een geautomatiseerd proces en met een hoge frequentie zodat data snel een efficiënt en met de nodige controles van A naar B wordt verzonden. Data integriteit  is een belangrijke factor in de betrouwbaarheid van geautomatiseerde processen. Een goede interface kan daar zeker een belangrijke bijdrage in leveren.